Vår Ångerrätt kort
Ångerrätt

Vänligen kontakta innan han återvände några objekt.

Det är lämpligt att konsumenten styr leveransen för att kontrollera att detta är korrekt och felfri. I klagomålet, de kundkontakter och ger information som är relevant och orsaken till klagomål.


Retur Villkor

Du kan returnera produkten inom 30 dagar efter leverans. Produkten måste vara i nyskick. Om produkten är förstört eller använt produkten skall inte återbetalas. Se till att inkludera kontaktinformation med återvändande och om möjligt, vänligen förse oss med ett spårningsnummer. föreslår att du får ett kvitto och ett paket ID för avkastningen från leveransservice, eftersom det gör det lättare att följa returen om det behövs.

kommer att göra en återbetalning av stödberättigande avkastning. Om du har betalat via faktura, kommer vi att behöva ett bankkontonummer för att överföra pengarna tillbaka till. Det enklaste sättet är att e-posta den till oss tillsammans med en kort beskrivning av ditt ärende.


Återvänder Ett paket

Om en returnerad post levereras internationellt, vänligen tydligt markera paketet "ÅTER VAROR", för att undvika eventuella tullavgifter. är inte ansvariga för eventuella återvändande Tull avgifterna. Eventuella avgifter som har ansvaret för kunden.


Vill du byta till en annan storlek av samma produkt?

E-post oss, ge din kundinformation, och berätta att du kommer att skicka tillbaka produkten och den storlek du vill ha i utbyte.


Vill du byta till en annan produkt?

Returnera varan du har fått och skicka ett e-post berätta vilken produkt du vill istället.


Transportskada

Om produkten försvinner eller om du, vid mottagande, märker att objektet har skadats under transporten ska du omedelbart rapportera detta till oss.


Outlösta paket

För paket som inte har betalats på ditt postkontor inom 14 dagar, förbehåller sig rätten att ta ut en expeditionsavgift för att täcka returfrakten och frakt företagens administrativa kostnader.


Alla förfrågningar: petranymanart@mail.com